top of page

Hvem er vi?

DSC05446_edited.jpg

Maria Sommerstedt

Partner

  • Grey LinkedIn Icon

maria@genklang.net

+45 22 47 58 10

"Jeg er imponeret over, hvordan de offentlige medarbejdere og ledere håndterer de forventninger og krav de stilles overfor hver eneste dag. Jeg kan derfor ikke forestille mig et bedre sted at udfolde mine kompetencer indenfor ledelses- og organisationsudvikling end i kommuner og andre offentlige virksomheder. 

Jeg tror på et bæredygtigt arbejdsmarked, hvor alle oplever sig som en del af det forpligtende arbejdsfællesskab. Et arbejdsmarked hvor medarbejder trivsel og kvalitet i kerneopgave er hinandens forudsætninger."

DSC05442_edited.jpg

Bendt Suhr

Partner

  • Grey LinkedIn Icon

bendt@genklang.net

+45 40 99 98 97

"Ledere og medarbejdere, som er ansat i, eller samarbejder med det offentlige oplever stor kompleksitet. Det er min erfaring at vi har at gøre med meget dygtige ledere og medarbejdere, som ind imellem er udfordret af kompleksiteten. For at kunne agere i dagligdagen kræver det en høj grad af bevidsthed, faglig viden og indsigt i de personlige ressourcer, som vi skal sætte i spil for at løse nutidens velfærdsudfordringer. Det gælder om at opdage de mange muligheder vi i virkeligheden har og hvordan vi får omsat vores viden og indsigt til konkret handling. Mange ledere og medarbejdere har brug for at blive understøttet i den proces."

Original on Transparent.png
bottom of page